Routes langs de Amsterdam hotspots.

Een van de Hotspots. Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Het huren van een Rentalbike is eenvoudig en inclusief een vast slot, een kabelslot en een routekaart. Met deze handige kaart heeft u alle informatie voor een fantastische dag in Amsterdam. Met mooie routes langs de hotspots, gezellige straatjes en nog veel meer.

Een aantal van de Amsterdam hotspots zijn: Het Rijks Museum, het Van Gogh Museum, de 9 straatjes, Red Light District, Eye Museum, NDSM gebied, Anne Frank Museum, Artis (kinderen), NEMO (kinderen) het Vondelpark en zo kunnen we nog wel even door gaan. Te veel om op te noemen. Kijk op de website van I Amsterdam voor alle toeristische info.

Een van de hotspots is het Scheepvaartmuseum een Nederlands museum in Amsterdam over de scheepvaart. Het is gevestigd in het gebouw van het voormalige ‘s Lands Zeemagazijn en bevat de op een na grootste maritieme collectie ter wereld. Het is gespecialiseerd in de maritieme geschiedenis van Nederland. (Wikipedia)

Festivals zijn helemaal HOT

In Amsterdam vindt er een indrukwekkend aantal van ruim 300 festivals per jaar plaats. Het festivalaanbod varieert enorm en zowel Amsterdammers als bezoekers uit binnen- en buitenland komen goed aan hun trekken. En met de fiets kunt u voor vanaf 15,- makkelijk overal komen!  Meer info.

Amsterdam Nightlife

Amsterdam staat wereldwijd bekend als belangrijke speler in de dance scene. Dj’s zwepen het publiek op met muziekstijlen als techno, dubstep, trance en hiphop. Het Amsterdamse nachtleven is erg veelzijdig, met clubs, dance festivals en feesten voor iedere smaak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *